COMUNICAT DE PRESĂ – Turul Ghidat cu Biciclete Electrice.

Cursuri pentru tine si afacerea ta

Asociația Social Management este încântată să anunțe organizarea unei noi ediții din Turul Ghidat cu Biciclete Electrice, un eveniment dedicat pasionaților de natură și aventură, cofinanțat de Consiliul Județean Sibiu. Evenimentul va avea loc în perioada 17-19 mai 2024, oferind participanților oportunitatea de a explora frumusețea regiunii Sibiului într-un mod ecologic și plin de energie.

Turul Ghidat cu Biciclete Electrice reprezintă o ocazie unică pentru iubitorii de ciclism de a descoperi peisajele spectaculoase și locurile pitorești din jurul orașului Sibiu. Asociația Social Management se angajează să ofere participanților o experiență memorabilă și sigură, subliniind importanța respectării mediului înconjurător și promovând un stil de viață sănătos.

Evenimentul cuprinde două trasee pline de aventură și descoperiri:

Traseul 1: Sibiu – Gusterița – Cașolț – Mohu – Șelimbăr (34 km)
Traseul 2: Vămile Făgărașului în Tara Oltului – Șelimbăr
(27 km)

„Suntem încântați să organizăm acest eveniment împreună cu sprijinul Consiliului Județean Sibiu, un eveniment aflat la ediția a doua și care oferă un sprijin real pasionaților de natură și de munte”, a declarat Cristina ȚUICU, Președinte Asociația Social Management. „Turul Ghidat cu Biciclete Electrice este o ocazie minunată de a aduce comunitatea împreună și de a promova un stil de viață activ și sănătos în mijlocul naturii.”

Participanții sunt încurajați să se înscrie în avans pentru a asigura locurile disponibile. Pentru mai multe informații și detalii despre înregistrare, vă rugăm să vizitați www.socialmanagement.ro

Pentru întrebări suplimentare, înscrieri sau pentru a obține și alte informații, vă rugăm să contactați:

CRISTINA ȚUICU
PREȘEDINTE ASOCIAȚIA SOCIAL MANAGEMENT
asociatiasocialmanagement@gmail.com
0748497235

Despre Asociația Social Management:
Asociația Social Management este o organizație non-profit dedicată promovării unui mediu de trai sănătos și sustenabil în regiunea Sibiului. Prin programe și evenimente inovatoare, ne străduim să contribuim la dezvoltarea comunității și la conservarea resurselor naturale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *